Biography

Al voor ik het levenslicht zag kreeg ik 9 maanden lang trance muziek voor mijn kiezen......wilde er ook niet uit! na 2 weken besloot ik dat het tijd was, en ja hoor een schattige baby gek op muziek!

Vanaf mijn vierde jaar wist ik het zeker! Mijn moeder afgezet bij Sensation White en het muziek virus was geboren, dit was wat ik wilde!! Draaien voor zoveel mensen die een geweldige avond bezorgen.

Vanaf toen was er geen verjaardag of visite voorbij of ik deed een showtje, altijd mensen vermaken.

Van een kleine synthesizer naar een mini draaicomputer. Toen sparen voor betere apparatuur, van dj Sil kreeg ik de beginselen toegespeeld en daarna oefenen en oefenen.

Na nog meer sparen en op feestjes draaien voor vrienden had ik eindelijk de set waar ik nu mee oefen. Draaide voorheen livesets voor internet radio met meestal 40 luisteraars, je moet klein beginnen haha. Nu zijn het podcasten voor vele Soundcloud-liefhebbers.  Dankzij kennissen en contacten draai ik op bepaalde events, die naar mate steeds groter worden.

Nu in het vierde jaar van mijn opleiding Audio Visueel - Specialisatie Audio, zie ik dat dit toch ook erg leuk is om te doen en het in de media blijft.

Het begon met een eitje en een heleboel muziek en het eindigt ergens ver weg op de wereld, want als je je hart volgt kom je daar.